Komment

" Olyanok a fotóid, mintha egy párhuzamos világban élnél, ami majdnem ugyanolyan, mint a mienk, de minden egy kicsit szebb"

Tuesday, July 1, 2008

Honvágy

Néha szinte elviselhetetlenül fájdalmas a gondolat, hogy ebben a pillanatban mások a metróra várnak, Princess pékség mellett sietnek el, a hidon átzötyögve nézik a Várnegyedet, az Andrássyn vagy a hétkerben sétálnak vagy az Astoriánál, Móriczon várnak valakire, mint a világ legtermészetesebb dolga.


7 comments:

 1. Olyan fura hogy ilyen hamar honvágyad van és ilyen erős. Bár lehet ez a normális. Nem tudom. Nekem a város még mindig nem hiányzik, csak az emberek, de ők nagyon. Ha nem lenne a net megbolondulnék.

  A fénykép meg elképesztően szép. :)

  ReplyDelete
 2. Hát nekem sincs nagyon, pláne nem Pestre pedig sokat laktam ott. A kép tényleg baromi jó a BP táblával :D

  ReplyDelete
 3. Hát én meg már pont oda mennék, ahol te vagy :D:D!
  De már csak 2 hónap és T conquers Sverige!
  Felfedezem magamnak ezt a remélem csodálatos országot, ahova már 18 éves korom óta húz a szívem!
  Remélem túl sok csalódást nem fog okozni :D:D:D

  ReplyDelete
 4. Hehe... én meg kb. 5 hét múlva megyek Stockholmba és már alíg várom. :))

  ReplyDelete
 5. én is mennék sokfelé, de egyszer, amikor kb. 10 napig voltam Németországaban "egyedül", akkor már én is jöttem volna vissza :)

  ReplyDelete
 6. Néha szinte elviselhetetlenül fájdalmas a gondolat, hogy ebben a pillanatban mások éppen felérnek a Preikestolen-re, hogy a világ legszebb panorámáját lássák. A 6-os főúton zötykölődnek Trondheim felé, hogy a katedrális megtekintése után egy méregdrága kávét igyanak a világ minden részéről érkezett fiatalok között. Éjszaka felmennek Andalsnes fölött a dombokra, hogy a fjordok mögött Molde fényeit lássák. A Hardangervidda elképesztő vadsága után éppen megpillantják a Mjosa tavat. A Geirangerfjordtól felmásznak a hómezőkig, majd másnap ugyanezt megteszik a Trollstige-n. És mindennek betetőzéseként a Lofoten-en norvég haverjuk elviszik őket egy bálnalesre.
  Tudom, hogy ez nem Svédország, de nem bírtam ki...

  Ha det bra!

  ReplyDelete
 7. es ha Pestre gondol az ember, akkor a sok tapló, kereszteződésben bennmaradó autóst, a dugót a 40 fokban, a tömött buszokat-villamosokat, izzadtságszagú metrót, az ésszerütlenül szervezett, 0 hatékonyságú, sebességű útfelújításokat, a rettenetes szolgáltatóipart, az átverős , lehúzós kereskedelmet, a lelketlen embereket,a reménytelen jövőt is oda kell képzelni.Nekünk ezzel lett tele a *szunk és élünk már itt ebben a hüvöske,de nagyon szép és nyugis országban kb 3 hónapja, ahol a fentieknek nyoma sincs...illetve csak egy egész picit... :D

  ReplyDelete

Az elszaporodó spambot kommentek miatt muszáj előszűrnöm a hozzászólásokat. Igyekszem mindenkit hamar beengedni!