Komment

" Olyanok a fotóid, mintha egy párhuzamos világban élnél, ami majdnem ugyanolyan, mint a mienk, de minden egy kicsit szebb"

Sunday, August 17, 2008

Életem első netes randija

Akkoriban kezdett elterjedni szélesebb körökben is a netes ismerkedés. Pár hónapja laktam Pesten, még nem sok embert ismertem és sokat lógtam egy közeli netcaféban, ahol az otthoni ismerősökkel msn-eztem. Egyik nap az előttem netező ember megnyitva hagyott egy magyar chat oldalt. Kiváncsiságból bejelentkeztem és hamar odaszoktam, jó volt fiatal magyarokkal beszélgetni. Egy sráccal különösen sokat dumáltunk. Abszolút semmi udvarlás vagy flört nem volt közöttünk, a világ dolgairól beszéltünk és mivel újonc voltam az országban, mesélt a magyar zenéről, filmekről is., meg egyebekről, ami nekem újdonság volt.
Egyik este ő levert volt, én pedig tele voltam energiával, mivel végre elérkezett a tavasz. Rájöttem, hogy sétálhatnékom van, és megkérdeztem, van-e kedve sétálni jönni velem a Várba. Utólag nagyon megrémültem, hogy mit tettem - talizni hivtam egy srácot, a neten, ÉN??? Mi ütött belém? Hát tavasz volt :)
Megbeszéltünk egy időpontot, azt hiszem, csütörtöki napra, este hétre. Nagyon izgultam, sőt féltem is egy kicsit. A Moszkván beszéltük meg, azt mondtam, jöjjön a metró bejáratához. Ravasz csel volt, mert kitaláltam, hogy korában érkezem, felmegyek oda, ahol a Várbusz indul és messziről meglesem, hogy kicsoda-micsoda, egyedül érkezett-e, stb. A terv valóban ravasz volt, de amikor felértem a kis magaslatra, rájöttem, hogy az egész Moszkva téren kb. az az egyetlen hely, ahonnan nem lehet rálátni a metróbejáróra. Ennyit a ravasz terveimről. Nem volt hát mit tenni, lementem, hogy vaktában találkozzam egy ismeretlennel.
Végül nagyon jól telt a tali, és a tavaszi langyos-balzsamos levegő is megtette a magáét. Két és fél évig voltunk együtt és még mindig jó barátok vagyunk :)1 comment:

  1. Rékuc:) Remek lesz ez a blog :)

    Amúgy én meg a neten keresztül ismertem meg a férjemet :) Szóval sosem tudhatjuk :)

    ReplyDelete

Az elszaporodó spambot kommentek miatt muszáj előszűrnöm a hozzászólásokat. Igyekszem mindenkit hamar beengedni!