Komment

" Olyanok a fotóid, mintha egy párhuzamos világban élnél, ami majdnem ugyanolyan, mint a mienk, de minden egy kicsit szebb"

Monday, October 6, 2008

Adásszünet

Mint azt a kedves kommentelők nagyon pontosan észrevételezték, a blog egy kis szünetet tartott. Ennek több oka volt. Például rendeződött a lakáshelyzetem, többet dolgozom (néha éjszaka is), sőt, szinte hihetetlen módon a szociális életem is új lendületet kapott. No de ez még nem ok arra, hogy hanyagoljam az itteni odüsszeiám leirását, sőt. Jelen pillanatban Amerikában rontom a levegőt - mondhatnám, hogy szabadságon vagyok, de korántsem nevezném üdülésnek ezt a másfél hetet! Nővéremnek végre benőtt a feje lágya és családott alapitott. Egy két és fél éves, illetve egy féléves kislány anyukája. Imádnivaló kiscsajok, főleg az idősebbik (a kicsi még nem csinál túl sok mindent). De bármennyire odavagyok értük, a nap végére hullafáradtan dőlök ágyba - ezt a postot is gyorsan gépelem, hogy minél hamarabb mehessek aludni.
No de Amerika mindig Amerika marad, imádok itt lebzselni, és végrevégre lencsevégre kaptam a nagy szenvedélyemet, egy igazi amerikai csőrös kamiont is. Nem tudom, honnan ez a forró vonzalom a gépmonstrumok iránt, de egyenesen rajongok értük. Remélhetőleg a héten (szombaton utazom haza) lesz időm Washington szépséges emlékműveit is lefotóznom, mostanában gyönyörű alkonyfények vannak errefelé, abból kellene elcsipni néhány képkockára valót. Szóval kitartás, amint hazaérkeztem, lesznek új svédországos postok :)


5 comments:

 1. Jó időtöltést :)
  Az írás elején azt hittem, munkaügyben kellett kimenned, mert nem minősítetted nyaralásnak :D

  ReplyDelete
 2. Jó lebzselést!
  És jóéjszakát!

  Kihagytad a napközbent! Csak nem bébicsőszködsz? :)

  ReplyDelete
 3. JEJJJEEE :D:D!
  Féltem már hogy az lesz a következő poszt, hogy bocs de a blog meg fog szűnni.....
  Apropó Rékuccc nem tudsz Stockholmban valami olyan táncos, szórakozóhelyet, ami svéd viszonylatban olcsó és jó is, mert jövő héten ott leszek és hiányzik már egy olyan jó magyaros ereszd el a hajam feeling :D!

  ReplyDelete
 4. Hihi, akkor most legalább egy kontinensen vagyunk :)
  Remélem azért jut időd kiélvezni a bébicsőszködés mellett a narancslevet, a BandJ-t , a fánkot meg mindent amit emlegettél a blogomban :)))
  És fotózz sokat :)

  ReplyDelete
 5. legviccesebb szó svédül: teknősbéka. az ember nem bírja kimondani röhögés nélkül: sköldpadda.
  bocs az offtopikért.

  ReplyDelete

Az elszaporodó spambot kommentek miatt muszáj előszűrnöm a hozzászólásokat. Igyekszem mindenkit hamar beengedni!