Komment

" Olyanok a fotóid, mintha egy párhuzamos világban élnél, ami majdnem ugyanolyan, mint a mienk, de minden egy kicsit szebb"

Friday, December 19, 2008

Kicsi a világ

Tegnap hazafelé tartottam a metrón, ültem és a telcsiben olvasgattam a gmailt :) velem szemben egy magyar nő ült. Onnan tudom, hogy magyar volt, hogy magyarul beszélt a telefonján. Nem figyeltem különösebben, magyarok mindenhol vannak, ez cseppet sem meglepő.
Ahogy haladtunk, üresebb lett a szerelvény és jobban hallottam a nőt. Még mindig nem figyeltem, de aztán elkezdett valamit magyarázni - talán egy fiatalabb nővel beszélt, és talán egy weboldalon vagy számitógépen kellett eligazitást adnia, valamilyen adat megtalálásához. Egyre intenzivebben adta az eligazitásokat:
- Nem, lejjebb kell görgetned... Lent van a közepe alatt... Nem, fent nincs... Fent egy lóf@sz van...
(és itt hirtelen vizualizáltam a képzeletbeli weboldalt és kitört belőlem a nevetés... ott ültem szemben a nővel és addig tök csendben voltam és hirtelen csak kacagtam, nem birtam megállni... a nő folytatta:)
- na a lóf@sz alá menj be és ott megtalálod...
(itt már rákvörös voltam a sikertelenül visszafojtott derültségtől; a legjobb az volt, _ahogy_ mondta: rezzenéstelen arccal, indulat nélkül, olyan tárgyilagosan :DDDD kész voltam. Szerencsére az én megállóm következett és lemenekültem a metróról :D4 comments:

 1. Ő meg gondolom megjegyezte: "Ez a nő meg mi a lóf@szon nevet? Áhh... hülye svédek"

  ReplyDelete
 2. :DDDD
  És nem tűnt fel neki hogy érted amit mond? :DDDD

  Én azért minden egyes alkalommal meglepődök hogy milyen kicsi a világ...az edzóteremben (vagy inkább csarnokba) ahova járok a recepciós főnöke magyar :D

  ReplyDelete
 3. nem, abszolút nem reagált, fapofával beszélt tovább :D

  ReplyDelete
 4. Attila mesélte hogy egyszer itt SLC-ben futott bele egy olyan magyarba aki a könyvtárban fennhangon káromkodott magyarul. Annyit mondott csak neki hogy : gratulálok, és ott hagyta.... :)

  ReplyDelete

Az elszaporodó spambot kommentek miatt muszáj előszűrnöm a hozzászólásokat. Igyekszem mindenkit hamar beengedni!