Komment

" Olyanok a fotóid, mintha egy párhuzamos világban élnél, ami majdnem ugyanolyan, mint a mienk, de minden egy kicsit szebb"

Monday, May 11, 2009

A rúzs

Régkori barátom, G. nagydarab (192cm, 110kg) pasas volt. Kopaszodó, rövidre nyírt hajjal, tekintélyt parancsoló külseje volt (van).
Egyszer történt, hogy pénteken felugrott hozzám, hogy elvigye a hétvégére kikészített hátizsákomat, ne én cipeljem. Elhozta a hátizsákot, majd felszállt a hatos villamosra.
A Móriczon szállt le, a végállomáson, és amikor felemelte a hátizsákot, egy rosszul becipzározott zsebből kiborult mindenféle női apróság, amolyan ömlesztve, ahogy Rékuc csomagolni szokott: bugyi, hajkefe, szájfény...
Utólag szegény G. mesélte, hogy rákvörös fejjel kezdte összeszedni a vilamos padlójáról a szétgurult cuccokat, amikor egy idősebb úr hozzálépett, odanyújtotta a csillámos szájfényt és elhaló hangon így szólt:
- Uram, a rúzsa...
(függöny)3 comments:

  1. Most hogy kimosolyogtam magam...egyszer úgy jártam, hogy tél volt, kiszáradt a szám, és a szőlőzsírt vettem volna elő, csak elbambultam, és egy tampon akadt a kezembe... :D

    ReplyDelete
  2. Az lett volna a durva, ha hozzáteszed a szádhoz is :D Mitgondoltakvolna :D Valami eltévedt vámpír:D

    ReplyDelete

Az elszaporodó spambot kommentek miatt muszáj előszűrnöm a hozzászólásokat. Igyekszem mindenkit hamar beengedni!