Komment

" Olyanok a fotóid, mintha egy párhuzamos világban élnél, ami majdnem ugyanolyan, mint a mienk, de minden egy kicsit szebb"

Friday, July 31, 2009

Offtopic: fotós bross!

bross


Rigában járva nem csak néhány pompás borostyán ékszert szereztem be, hanem ezt a brosst is. Árat nem akarok mondani, de drágább volt a borostyánnál. Egy kézműves boltban leltem rá, ahol helyi fiatal iparművészek, formatervezők munkáit árulják. (A művésznő neve is megvan valahol). A bross egy asztalon hevert soksok hasonlóan ötletes és aranyos alkotás társaságában, és amikor megláttam, tudtam, hogy mi ketten rövidesen egyesülni fogunk.
Nem vagyok egy nagy fashionista, félig ismert dizájnerek műveit sem szoktam megvásárolni, de ebbe a brossba úgy beleszerettem, hogy már nem volt visszaút. A bross kb. 8cm hosszú és 1cm vastag. Filcből készült és mint látható, egy kis fényképezőgépet formáz. A művésznő kristályokkal rakta ki és egy vékony ezüstlánccal egészítette ki a művet, a láncot a brosstűre igazítva sokféleképpen variálható az ékszer.

Hát nem imádnivaló?5 comments:

 1. Férfi létemre is bejön :D

  ReplyDelete
 2. Széo nagyon, viseld egészséggel! :)

  ReplyDelete
 3. Tóth Adrienne06 August, 2009 14:47

  Csodás!!!!!

  ReplyDelete
 4. Kedves Réka! Gyönyörűek a képeid! Nemrég akadtam a blogodra, és nagy élvezettel olvasom a bejegyzéseidet. Kérlek megírnád, hogy milyen géppel dolgozol? (Annyit már tudok, hogy valamilyen Canon :) ). További sikereket és szép napot! Zsófi

  ReplyDelete
 5. Tárgytalan, már meg is találtam! :)

  ReplyDelete

Az elszaporodó spambot kommentek miatt muszáj előszűrnöm a hozzászólásokat. Igyekszem mindenkit hamar beengedni!