Komment

" Olyanok a fotóid, mintha egy párhuzamos világban élnél, ami majdnem ugyanolyan, mint a mienk, de minden egy kicsit szebb"

Wednesday, September 30, 2009

Norvégia

Ma tértem haza egy felejthetetlen norvégiai körutazásról. Több nemzeti parkot és rengeteg csodás tájat érintettünk. Lesz beszámoló napról napra is, egyelőre itt vannak a 'first flush' képek, az első válogatás. Az albumot még sokszor fogom frissíteni, érdemes vissza-visszatérni hozzá. Jó nézelődést és ne tartsátok vissza a mondanivalót :)

Hemsedal


7 comments:

 1. Nagyon jók a képek!
  Csak azt tudom mondani, amit FlickR-en is írtam: ilyen hely nincs is! :-D

  ReplyDelete
 2. Egyszer eljöhetnél Cserépfaluba is fotózni, jók ezek a tájképek nagyon jók..

  ReplyDelete
 3. Szia, Nagyon szép fotók, legalábbis számomra. Norvégia mindig is a top helyek között szerepel. Sajnos még ezidáig nem sikerült eljutnom de remélem hogy még ebben az életben összejön. Gratulalok

  ReplyDelete
 4. Szépek, öröm volt végignézni!

  Mókás, hogy az útvonalunk közös részén egymástól függetlenül nagyjából ugyanazokon a helyeken álltunk meg.

  Elgondolkoztat -- saját képeim kapcsán éppúgy --, hogy nem unalmas-e ennyi "megfagyott" patak/vízesés. A hosszú záridő rutinszerű alkalmazása egy idő után elcsépeltté, közhelyessé válhat. Hangsúlyozom, hogy ez a félelmem először saját képeimmel kapcsolatban merült fel. (Egy esetleges kiállítás során erre persze ügyelni lehet és kell is.)

  Üdv,
  Gábor

  ReplyDelete
 5. Köszönöm a hozzászólásokat!
  Gábor: igen, én is mondtam már útközben is, hogy itt vízesés-túladagolás lesz, valóságos infláció - de hiszen ez volt, ezt láttuk, néhol már-már nevetségesen sok vízesés volt. Ha Magyarországon akár egyetlen olyan lenne, mint pl. a Briksdalen gleccserből lefolyó, vagy a Trollstigennél csordogáló kis szolid, akkor magunk alá csinálnánk a gyönyörűségtől. Itt meg már-már snassz.
  De abból, amit látunk, a lehető legjobbat kihozni - ennél többre nem törekedtem.

  ReplyDelete
 6. Fantasztikus képek! Nekem különösképpen tetszenek hiszen mindegyikröl tudom, hogy hol készültek. Az öszi Norvégia igen fotogén, én is azt szerettem a legjobban. A sok vízesés hozzátartozik ahhoz a meseszép országhoz!
  Gratulálok! További sok sikert!

  ReplyDelete
 7. Az 'Idill' című képbe beleszerettem. Lehet tudni pontosan merrefelé készült?

  ReplyDelete

Az elszaporodó spambot kommentek miatt muszáj előszűrnöm a hozzászólásokat. Igyekszem mindenkit hamar beengedni!