Komment

" Olyanok a fotóid, mintha egy párhuzamos világban élnél, ami majdnem ugyanolyan, mint a mienk, de minden egy kicsit szebb"

Wednesday, October 7, 2009

Szerepeltem egy magazinban

roma Nemrég megkerestek a svéd Kamera & Bild fotós magazintól, hogy szerepeljek a fotósiskola rovatukban, éjszakai fotó témában. Egy telefonos interjút követően bekértek néhány fotót is, és a tegnap megjelent a lap októberi száma, benne egy gyönyörűséges cikkel, amelyet ezen fotóm teljes oldalas példánya nyitott. Összesen hat fotómat közölték az írás mellett, ebből kettő volt egész vagy dupla oldalas, ráadásul kitették a fejszerkezetemet és a rekafoto.com címét is, szóval igazán nem panaszkodhatom. A cikk rendkívül jó lett, szépen összeszedték, amit a telefonban elhadartam :)
Köszönetképpen kaptam egy tiszteletpéldányt és egy előfizetést a magazinra. Igen elégedett vagyok és most újabb megjelenéseket töröm a fejem.

15 comments:

 1. Szívből gratulálok és további sok sikert! :D

  ReplyDelete
 2. Veled örülök én is a sikernek.
  Bírom a fotóidat.
  Üdv.
  Petersz

  ReplyDelete
 3. Ó...
  Gratulálok!
  Tényleg nagyon szépek az éjszakai képeid (is) szóval annyira nem is meglepő.

  ReplyDelete
 4. Ejjha, gratulálok! Nagyon jó fotóid vannak, még sok megjelenést kívánok neked!

  ReplyDelete
 5. Gratulálnék én is. (Mivel gondolom moderálás előtt elolvasod a hozzászólásokat, remélem eljut hozzád. Nem igen értem, hogy miért moderáltad ki az előző hozzászólásaimat, de hát szíved joga az oldaladon azt megjeleníteni amit akarsz. Én mindenesetre nem terhellek többet a hozzászólásaimmal. Szép fényeket és jó fotózást!)

  ReplyDelete
 6. őőő, most meg mégse nincs moderálás? Brrr, akkor bocs. Biztos én voltam a figyelmetlen.

  ReplyDelete
 7. Gratulálok, ugyanakkor szeretném jelezni, hogy hiányolom a blogbejegyzéseid! :)

  ReplyDelete
 8. A kitartás mindig meghozza az eredményét. Gratulálok és még sok ilyen sikeres szereplést kívánok neked.

  ReplyDelete
 9. Drága szefikém, nagyon büszke vagyok Rád és még több ilyen sikeres szereplést kívánok...küldök egy bariölelést:cozy:)))

  ReplyDelete
 10. Mégegyszer őszintén gratulálok, és további sok sikert, és jó fényeket kívánok!

  ReplyDelete
 11. Istenem de édik vagytok, köszönöm :)))

  ReplyDelete
 12. hát igen :)) az én nevelésem :)) gratula szefi :))

  ReplyDelete
 13. Végre egy olyan bejegyzés, amihez passzolni fog a hozzászólásom. Biztos sokat hallottál már olyasmit amit most fogok írni... Már hónapok óta olvasgatom a blogodat, nézegetem a fotóidat. Természetesen nagyon tetszenek, és igyekszem belőlük sokat tanulni, mert azt gondolom hogy lehet is. A legszebb az egészben, az ahogy olvasgatom a bejegyzéseket, egyre inkább egy sikertörténet látszi kialakulni a szemem láttára. Egy tehetséges fiatal lányról, aki a "véletlen" fojtán rátalált élete hobbijára, a fotózásra. Remélem még sok-sok fotót és, blogbejegyzést láthatunk, olvashatunk tőled. Csak így tovább. Gratulálok a cikkhez, méltán kerültél az újságba, önmagas erejéből, és tehetséget alapján.

  ReplyDelete

Az elszaporodó spambot kommentek miatt muszáj előszűrnöm a hozzászólásokat. Igyekszem mindenkit hamar beengedni!