Komment

" Olyanok a fotóid, mintha egy párhuzamos világban élnél, ami majdnem ugyanolyan, mint a mienk, de minden egy kicsit szebb"

Saturday, January 2, 2010

Az év fotója 2009

Köszönöm mindenkinek a szavazást! A szavazás szerint a Sea of Tranquility lett a győztes kép, és én is egyetértek, főleg azért, mert a kép sokféle tendenciát képvisel az elmúlt évből: nagylátó, hosszú záridő, ND szűrő, nyári utazás, és persze az örök múzsa, a víz...
Boldog Új Évet és gyönyörű fotókat kívánok mindenkinek!
bestkicsi2

3 comments:

 1. Szia,

  Véletlenül (ha van ilyen) találtam rá a blogodra (egy 50/1.4 keresés egyik találata volt.) Eddig még egy blogot sem olvastam végig (pláne úgy, hogy véletlenül jutottam oda) de ezt igen: izgalmas, érdekes, nagyobb publicitást érdemelne, mert a remek képeken túl nagyon jó stílusban írod, ráadásul a technikai részleteket is érthetőek. Külön köszönet a Singh Ray szűrők megemlítéséért, letöltöttem a katalógust, több ismerősnek is továbbítottam - ők is örülnek :)

  Én most kezdtem újra a fényképezést és nagyon lelkesítően hatottak rám a képeid, illetve sok külföldi technikai jellegű cikkhez jutottam el a Singh Ray szűrők révén amelyekből rengeteget lehet tanulni.

  Sok sikert, minden jót és folytasd! Ez a legjobb magyar (és hibátlan angol) nyelvű fotós blog, amit olvastam. A premoderálásnak hála - ami persze időt igényel - nem került ki semmi felesleges és nem kell az olvasóknak idegeskedni a sok kényszerzubbonyos billentyűcsapkodó miatt. Mások is tanulhatnának ebből. Minden jót a 2010-es évre és érdeklődéssel várjuk az új híreidet/képeidet!

  ReplyDelete
 2. Szia,

  hmm ez melyik híd? A Malmö-Koppenhága közötti? Ha igen, akkor üdv innen a túloldalról. :)
  Tetszik a fotós blogod (a régi is), én nemrég kezdtem jobban beleásni magam a dologba, remélem sikerül fejlődnöm. Ebben biztos segít a blogod is. :D

  ReplyDelete
 3. Zsirai Károly27 March, 2013 15:20

  Szia!
  Bocsi a zavarásért. Singh Ray szűrőket Magyarországon hol lehet kapni? Tudja valaki? Köszi, Karcsi

  ReplyDelete

Az elszaporodó spambot kommentek miatt muszáj előszűrnöm a hozzászólásokat. Igyekszem mindenkit hamar beengedni!