Komment

" Olyanok a fotóid, mintha egy párhuzamos világban élnél, ami majdnem ugyanolyan, mint a mienk, de minden egy kicsit szebb"

Tuesday, March 2, 2010

A hobbifotós

Újabb remek jellemzést találtam a lelkes hobbifotósról.  A 666E nevű kommentelő (link és eredeti bejegyzés itt) pár mondatban annyira eltalálja a lényeget, hogy (ma már másodszor) sírva folytam le a székről. Különösen a második rész tetszik :)


a hobbifotós is tud kibírhatatlan lenni. mindenhova viszi a gépet és mindent rögzít. a járdát lefotózza ahogy sétál, fáknak a kérgeit makrozza, ha talál valamit, akkor az egész csapatot megállítja és elvárja, hogy tapintatosan várjuk meg amíg egy teljes sorozatot csinál két szexelő katicabogárról. múvésznek tartja magát és mindenhova feltölti a képeit amit előszeretettel mutogat másoknak. egy nyaraláson például rengeteget fotóz, de mégis egyik képe s utal arra, hogy egyáltalán hol volt mert a fotóin csak levelek erezetei látszanak meg például egy "idegeneknek belépni tilos"-tábla valami régi faajtón stb. a néző teljesen tiszta lelkiismerettel megvádolhatja, hog nem is volt horvátországban, csak ide kiment a kertbe.4 comments:

 1. áááááááá dehogy, miből gondolod :D
  de a második rész annyira tipikus, a képeim 90%-ról tényleg senki nem mondja meg, hogy melyik országban készült :)))))

  ReplyDelete
 2. Nagyon kibírhatatlan egy hobbyfotós, de teljesen magamra ismertem benne. A nyáron a család unszolására csak a Balatonra megyünk, amolyan pancsikolós üdülésre, legalábbis ezt hiszi a családom. Tihany, Kőröshegyi-viadukt alkonyatkor, vihar (remélem lesz), balatonfelvidéki barangolás, Pécs EKF, stb.

  de egy ügyes esküvői fotós galériája:
  http://tibart.hu/eskuvogalerynew/

  ReplyDelete

Az elszaporodó spambot kommentek miatt muszáj előszűrnöm a hozzászólásokat. Igyekszem mindenkit hamar beengedni!