Komment

" Olyanok a fotóid, mintha egy párhuzamos világban élnél, ami majdnem ugyanolyan, mint a mienk, de minden egy kicsit szebb"

Monday, March 22, 2010

Megvan a százezer

A rekafoto.com oldal néhány nappal ezelőtt átlépte a 100.000-es határt - ennyiszer látogatták eddig az oldalt, bő egy éves fennállása óta.  (visits, nem hits szerint számolva).  A statisztika oszlopai pedig lassan, de biztosan haladnak felfelé.
Nagyon köszönöm az eddigi figyelmet és a jövőben igyekszem még gyakoribb és színvonalasabb frissítésekkel újítani az oldalt és a blogot egyaránt. És bár a vendégkönyvben nem szoktam válaszolni, itt mondanék köszönetet az oda író kedves embereknek is :) nagyon jólesik minden egyes szó.

stats

7 comments:

  1. Szia! Gratulálok, csak így tovább! Szívesen látnék a jövőben mégtöbb utómunka leírást, hogy egy kép hogy készült ps-be mondjuk. Üdv.

    ReplyDelete
  2. paher: végigpörgettem az utolsó 130 fotómat, ketőt kivételével mind PS-mentes és annak a kettőnek a technikáját régesrég leírtam már.

    ReplyDelete
  3. Szerintem semmi különleges nincs ebben! Ennyit érdemelsz! Azt hiszem, a "webes" sikerességed nem csak a rengeteg zseniális fotónak, hanem a nagyon jó írói vénádnak is köszönhető! Remélem folytatod! Kellemes húsvétot!

    ReplyDelete

Az elszaporodó spambot kommentek miatt muszáj előszűrnöm a hozzászólásokat. Igyekszem mindenkit hamar beengedni!