Komment

" Olyanok a fotóid, mintha egy párhuzamos világban élnél, ami majdnem ugyanolyan, mint a mienk, de minden egy kicsit szebb"

Wednesday, February 22, 2012

Utómunka kihívás - erdemények

Mint nemrég említettem, február hatodikán elveszett a telefonom. A megtaláló sajnos nem volt becsületes, tíz perccel az eltűnés után már nem volt SIM-kártya a telefonban, ki volt kapcsolva. Szerencsére a saját mobilszolgáltatóm központjában dolgozom, így nem volt nehéz pillanatokon belül használhatatlanná tenni a készüléket és kiirtani belőle minden adatot, de a veszteség így is több mint érzékenyen érintett. Kb. most tartok ott, hogy nem kell egész nap rohangálnom a biztosítási papírokkal, feljelentéssel, adatmentéssel. Ezért kérek elnézést azoktól is, akik határidőre beküldték a feldolgozást a kastélyos képről. A beérkező kommenteket, e-maileket azonban mindig szemmel tartottam és örömmel nézegettem a gyarapodó gyűjteményt. Lássuk az eredményeket!
Bandigyerek
Bandigyerek
Bendekist
Bendekist
Hevesi Zsombor
Hevesi Zsombor

Horváth Tamás
Horváth Tamás

Immánuel
Immánuel

Krisssz
Krissz

Pooshi
Pooshi

SA-9 Gaskin
SA-9 Gaskin
Nagyon érdekes volt látni a munkákat, főleg azoktól, akik az .xmp fájlt is beküldték, ahol nyomon lehet követni a lépéseket. Mindenkinek köszönöm a tanulságos munkát, ami egy fontos dologra is ráébresztett: lehet, hogy nem kell mindig az ugyanolyat, az azonost keresni. Merni kell továbblépni és új módszereket próbálni. Még egy pár hétig nem lesz időm elmélyülni a fotóban, de egészen biztos, hogy a következő verzió merőben eltérő lesz az eddigiektől - a ti sokféle látásmódotoknak köszönhetően!
(Többször végignéztem az emaileket, kommenteket, remélem, senkit nem hagytam ki - ha mégis, pl. spam mappába került a kép, jelezzétek és pótolok!)


No comments:

Post a Comment

Az elszaporodó spambot kommentek miatt muszáj előszűrnöm a hozzászólásokat. Igyekszem mindenkit hamar beengedni!