Komment

" Olyanok a fotóid, mintha egy párhuzamos világban élnél, ami majdnem ugyanolyan, mint a mienk, de minden egy kicsit szebb"

Tuesday, March 27, 2012

Fotóséta áprilisban

Ismét itt a tavasz és mint egy megkésett, lomha vándormadár, újból Budapest felé veszem az irányt. Ezúttal április 19. és 28. között leszek a fővárosban, tehát effektíve 20. és 27. között van időm lófrálni. A család, rokon látogatása után rögtön természetesen a baráti, fotós összejövetelek élveznek elsőséget, ezért már most, jó idejében kihirdetem az időpontokat.
Április 21., szombat - fotóséta a Római-parton. Fogalmam sincs, hogy itt mit lehet fotózni, de körülnéztem a flickren és egész pofás vizes, partos, ágasbogas, sirályos természetfotókat találtam. Továbbá még sohasem jártam a Római-parton és mindenképpen akarok hekket enni, ha már mindenki arról regél. (Hekket sem ettem még soha.) Szóval hekkeléssel meg sörözéssel egybekötött fotóséta, ez lesz szombat délután, opcionális fotózással a régi gázgyárnál, ha már úgyis arra járunk. Ezt a sétát az Indafotón is meghirdetem rövidesen. Ha úgy alakul, akkor bevárjuk a vízparton a naplementét és lehet szűrőzni, állványozni.

Fotóséta a Római parton

Mikor: 2012. árpilis 21., szombat 15 óra Hol: Rómaifürdő HÉV-megálló Mit: Római part, hekk, víz, sirályok, gázgyár. Sör! (ezzel az utolsó szóval kaptam 10+ csatlakozót) :P Esőnap: 2012. április 27., péntek 16 óra Jelentkezés: kommentben vagy e-mailben a rekafoto kukac gmail címre. Jelentkezési határidő: április 18. (csak hogy tudjam, kb. kire várjunk a találkozónál)

P1050021_FF_k
Gázgyár

Ui. A lépcsőház-szafáris dolgon még filózom, az a baj, hogy minél többen vagyunk, annál nehezebb bejutni és fotózni. De valami okosságot kitalálok arra is.No comments:

Post a Comment

Az elszaporodó spambot kommentek miatt muszáj előszűrnöm a hozzászólásokat. Igyekszem mindenkit hamar beengedni!