Komment

" Olyanok a fotóid, mintha egy párhuzamos világban élnél, ami majdnem ugyanolyan, mint a mienk, de minden egy kicsit szebb"

Saturday, March 16, 2013

A lakásom

Mivel mind nagyon messze vagytok és a kávéból is hamar kifogynék, virtuálisan hívlak meg titeket lakásavatóra. Február elsején költöztem-költöztünk, persze A. segítségével. Utána még számtalan kirándulás következett az IKEA-ba, no meg a tömérdek apróságot is el kellett intézni, úgymint képakasztás, kábelhúzás és hasonlók. Mostanra minden elkészült és boldogan dőlök hátra a kanapén. Jöjjenek a fotók!
kistachic lakaska01 lakaska02 lakaska03 lakaska05 lakaska06
Valaki megmondaná, ez milyen növény? Mi pletykának híjjuk, de a google teljesen más növényt hoz ki, ha a pletykára keresek. Igen hálás volnék, ha felhomályosítanátok. Ősöreg egyébként, 10-11 éves korom óta megvan, persze ez már a sokadik hajtás, amit leválasztunk róla. Az egyetlen növény, amely kibírja mellettem, ezért nagyra tartom. :)
lakaska07
A kedvenc sarok. A plédet a házunk előző tulajdonosai hagyták ott, a 70-es években volt divat ez a horgolt minta. Retró lav! A párnát édesanyám hímezte.
 lakaska08
Nem gyönyörű a TV bútorom?
 lakaska09 lakaska10
Konyha, erkéllyel és bagoly babzsákkal.
 lakaska11
Ez a csinos polcocska az előszobámban lóg. Egy karácsonyra kaptam nővéremtől és azóta megtöltöttem mindenféle aprósággal. Van itt Mario Lemieux kindertojástól elkezdve kékfestő fatojáson át antik herendi nyúlig (a füle hiányzik).
 lakaska12
Szeretitek a madaras függönyt? Én nagyon.


No comments:

Post a Comment

Az elszaporodó spambot kommentek miatt muszáj előszűrnöm a hozzászólásokat. Igyekszem mindenkit hamar beengedni!