Komment

" Olyanok a fotóid, mintha egy párhuzamos világban élnél, ami majdnem ugyanolyan, mint a mienk, de minden egy kicsit szebb"

Monday, July 8, 2013

Pottyantottam...

Telefont, wc-be. Szegény hűséges S2-met sikerült beejtenem egy - szerencsére tiszta - wc csészébe. A farzsebemből csúszott ki. Persze azonnal kikaptam, kivettem az akksit, törölgettem. Aggasztó módon hosszú percek után is csöpögött belőle a víz. Sok helyen olvastam, hogy kikapcsolva kell szárítgatni, miegymás. Én nem így jártam el, hanem azonnal bekapcsoltam és néztem, hogy viselkedik. Hát, eléggé érdekes tüneteket produkált: "car mode"-ba rakta magát, amit a beállításoknál nem is találok, aztán dokkoló módba váltott, másodpercenként villogott a Voice command mód... viszont az alkalmazások hiba nélkül futottak.
Az volt a stratégia, hogy futtatom a rendszert és akkor a teló a melegedés hatására kiszárítja magát. Ez beválni látszott, estére már csak pár dolog volt fura: félperces eltolódással reagált a töltőre tevésre/levevésre és a lezárt kijelzőnél a "user information" (ahova anno azt írtam, hogy "One does not simply unlock this phone") nem jelent meg.
Mára már viszont minden a helyére zökkent, a fura csuklások elmúltak, a user info is a helyére került, és ami a legcsodálatosabb, a hetek-hónapok óta nem működő GPS jel is gyönyörűen muzsikál. Ki gondolta volna, hogy a GPS helyrehozásához egy kiadós merülés volt szükséges?


No comments:

Post a Comment

Az elszaporodó spambot kommentek miatt muszáj előszűrnöm a hozzászólásokat. Igyekszem mindenkit hamar beengedni!