Komment

" Olyanok a fotóid, mintha egy párhuzamos világban élnél, ami majdnem ugyanolyan, mint a mienk, de minden egy kicsit szebb"

Tuesday, January 14, 2014

Indul a VV6. Itt egy kis ellensúly

Bevallom, perverz kajánsággal követem a VV6 körül kialakult vihart. Minden évben ugyanaz megy, jön a morálpánik, a nekemnincstévémdeezegyfertő, errenevelikagyerekeket stb. Nekem van tévém, itt is van szoftpornóba fúló trash reality, de soha egy részt nem láttam belőle, no meg a szereplőket istenítő hírportálokat sem látogatom. Ma viszont végiggondoltam, hogy az, aki tényleg - és abszolút jogosan - nem kér a villalakók viszontagságaiból, az mit nézzen? Hiszen a neten minden fent van. Viszont senki nem teszi elénk tálcán, meg kell keresni-találni valahogy.

Mostanra a Youtube eljutott oda, hogy igazán minőségi anyagokra lehet bukkanni, és kifejezetten erre a médiumra készülnek kisebb-nagyobb, igényes produkciók, amelyek HD minőségben még jobban mutatnak. Szeretem böngészni az engem érdeklő tartalmakat, ezt a két, különlegesen mutatós darabot veletek is megosztom. Úgy gondolom, hogy érdekes lehet azoknak, akik fogékonyak a szépségre.

Azt eddig is tudtam, hogy a balett nem egy olcsó mulatság, de ezek után  még annyit sem fogok morogni a magas jegyárak miatt. Elképesztő, mennyi munka van egy-egy ilyen kosztümmel. A londoni Royal Ballet éves balettcipő-büdzséje 250.000 fontsterling.No comments:

Post a Comment

Az elszaporodó spambot kommentek miatt muszáj előszűrnöm a hozzászólásokat. Igyekszem mindenkit hamar beengedni!