Komment

" Olyanok a fotóid, mintha egy párhuzamos világban élnél, ami majdnem ugyanolyan, mint a mienk, de minden egy kicsit szebb"

Saturday, February 1, 2014

Egy éves a lakásom és hófotós este

Tegnap este kint voltam az Óvárosban, ugyanis idén először havazott úgy igazán (ma már olvad, de tegnap este tényleg szép volt). Munka után elugrottunk kávézni a kolléganőmmel, ezután már kellően fáradt voltam, de a hóvihar látványa mégis kicsalogatott a városba. Az óvárosból pár téllel ezelőtt már hoztam pompás havas, állványos, szűkrekeszes, jó minőségű fotókat, ezért most úgy döntöttem, állvány nélkül, kézből freestyleozok. A 30/1.4 képes az ilyesmire, a 60D-nek az ISO800 nem jelent gondot, de főleg a fehér hó és világos hófelhők által megszórt fény és szinte alkonyati világosság teszi lehetővé a kézből fotózást. 

Ezek a helyek nyáron így néztek ki:


Ma pedig pezsgőt bontok, mert ma egy éve költöztem be a saját lakásomba. Ahogy egy kevdes ismerős megjegyezte a Facebookon: "Saját Stockholmban? Ezért tényleg mindennap elmormolni egy imát" :)
A jubileum emlékére beposztolom az eddigi Határátkelős posztjaimat is, az első kifejezetten a lakásmizériáról szól - csak hogy érzékeljétek, miért vagyok ennyire hálás. 

1 comment:

Az elszaporodó spambot kommentek miatt muszáj előszűrnöm a hozzászólásokat. Igyekszem mindenkit hamar beengedni!