Komment

" Olyanok a fotóid, mintha egy párhuzamos világban élnél, ami majdnem ugyanolyan, mint a mienk, de minden egy kicsit szebb"

Thursday, August 21, 2014

Ikeás kedvencek

Elvégre ez egy svédes blog, vagy mi. Némelyik megvan, a legnagyobb kedvencem viszont, ami itt áll a nappaliban, nincs jó fotó a neten, pedig a legmenőbb bútor, de tényleg. Elégedjetek meg egy béna sajáttal, a még nagyon kezdetlegesen berendezett lakásból. (Bestå)
Nem gondoltam volna, hogy valaha fekete konyha után fogok áhítozni, de a minap voltunk az áruházban és teljesen elbűvölt egy félig matt fa burkolatú kis Metod konyha, telidesteli vitrinajtóval (elképzelhető, hogy ebben a posztban észrevesztek valamiféle részrehajlást a vitrinajtók iránt) és kis erősfényű halogén spotlightokkal. Nagyon-nagyon hangulatos volt és őszintén kezdem unni a svédek fehér meg világos mániáját.

Ez volt, csak feketében. Hát nem gyönyörű?
A konyhába meg ez a gyönyörű Skyn étkészlet. Ezt darabonként gyűjtöm.
 
Stockholm tál
Senior öntöttvas lábas

Vitrinajtós Hemnes könyvesszekrény
Vitrinajtós Billy könyvesszekrény
Harads fotel. Nagyon kényelmes!
Böja lámpa
Arkelstorp asztal

Arkelstorp íróasztal
Godmorgon szervező okosság


Ez a szekrény a legnagyobb kedvencem az áruházban. Sosem hagyom ki, pontosan tudom, melyik sarokban áll, és mindig odamegyek hozzá, megsimogatom, beleszagolok a fiókjaiba és elképzelem, mi mindent pakolnék a tetejére. A kistestvérét megvettem, azt is nagyon szeretem, ez a téglavörös iszonyú hangulatos szín, de értitek, szóval a vitrinajtó... :D
No comments:

Post a Comment

Az elszaporodó spambot kommentek miatt muszáj előszűrnöm a hozzászólásokat. Igyekszem mindenkit hamar beengedni!