Komment

" Olyanok a fotóid, mintha egy párhuzamos világban élnél, ami majdnem ugyanolyan, mint a mienk, de minden egy kicsit szebb"

Wednesday, December 24, 2014

Kellemes Karácsonyt! + Bónusz játéktipp

Boldog Karit meg ilyenek! A bejglikómában bódult olvasóknak egy kellemes és minimális fizikai megerőltetéssel járó játékot ajánlok. Ez a Snowdays.me weboldal, ahol virtuális papírból vághatunk virtuális hópelyhet. Hosszú évek óta minden karácsonykor ezzel szórakozunk a családban. A weboldal koránál fogva nem túl korszerű: sajnos nem igazították az új idők módijához, ezért kedvenc szociális médiánkban nem tudjuk csak úgy megosztani a remekművet, viszont e-mailben elküldhető az arra érdemeseknek. A hópelyhet elkészülés után kiküldjük a nagy közös hóesésbe, ahol a világ minden tájáról küldött hópelyhekben gyönyörködhetünk. Minő meglepetés, itt is az orosz hölgyek készítik a legszebb pelyheket. Idei újdonság, hogy az alkotásokból - saját vagy máséból - ajándéktárgyakat lehet rendelni. A pulcsik nagyon jól néznek ki!


Minden kedves olvasómnak, látogatónak kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok! Teljen szeretetben, boldogságban az ünnepetek!


No comments:

Post a Comment

Az elszaporodó spambot kommentek miatt muszáj előszűrnöm a hozzászólásokat. Igyekszem mindenkit hamar beengedni!