Komment

" Olyanok a fotóid, mintha egy párhuzamos világban élnél, ami majdnem ugyanolyan, mint a mienk, de minden egy kicsit szebb"

Thursday, April 23, 2015

Tavasz lett! 1. rész - krókuszok

Túl vagyunk egy húsvéti utazáson, majd feldobom azt a pár képet, ami lett, ugyanis a hét nagy részét betegen, lázasan csináltam végig, ráadásul Washingtonban emberemlékezet óta nem volt ennyire hideg április elején, és a tavaszi virágözönnek híre-hamva sem volt. De hát ez van! Sikerült azért a családdal lógni és ez volt a fő cél. 
Amikor elmentünk, akkor Stockholmban még mondhatni tél volt: alig pár fok, süvítő jeges szél, havaseső. De mire hazaérkeztünk, kezdett ígéretes lenni a dolog és múlt hétvégén igazán szép idő volt. 
Hatalmas mázli, hogy megvártak a krókuszaim. Ezt a virágmezőt harmadik éve szeretném lefotózni és valahogy soha nem jött össze. De egyik nap magammal cipeltem a gépet meg a nyolcvanötöst és belefeküdtem a virágtengerbe :) kicsit ciki ugyan, mert kétoldalt forgalmas út halad, néztek is az emberek, hogy jólvagyok?! De a fotók azért meglettek.4 comments:

 1. Wow! Érdemes volt kicsit kilógni a sorból, de a fotósok élete már csak ilyen :)
  Gyönyörű sorozat. Az egyik kedvenc virágom és soha nem láttam még ilyen nagy csoportosulást belőlük.
  A kis DOF/ellenfényesek nagyon... :)

  ReplyDelete
 2. Nagyon gyönyörűek, főleg a közeliek...ritkán látni ilyen teljes krókusz mezőt tényleg.:-))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszi, ez úgy jött össze, hogy március végén utaztunk el, utazás előtti este, már koromsötétben, tartottam hazafelé, és akkor láttam, hogy úristen kibújtak a krókuszok!! Mi meg hajnalban indulunk és nem lesz időm lefotózni, mire visszajövünk meg már el lesznek nyílva... a gutaütés majdnem utolért, hogy már megint lemaradok valamiről. (2013-ban a csodás amerikai őszi színekről, most húsvétkor a legendás washingtoni cseresznyefavirágzásról, tavaly ősszel a svéd őszi színekről csúsztam le, szóval a tököm kivan már a balszerencsével). De aztán hazajöttem és láttam, hogy pont megvártak még, pont ilyen jó kis dundikák voltak :D

   Delete
  2. Hehe, megvártak, mert tudták mennyit vártál már rájuk! Azt mondják van kapcsolat a fotós és a téma között...ez is valami olyasmi lehet.
   De megérte, mert fantasztikusat alkottál.
   Én mutogatnám ország-világ előtt....olyan boldogságos nézegetni őket. :-)

   Delete

Az elszaporodó spambot kommentek miatt muszáj előszűrnöm a hozzászólásokat. Igyekszem mindenkit hamar beengedni!