Komment

" Olyanok a fotóid, mintha egy párhuzamos világban élnél, ami majdnem ugyanolyan, mint a mienk, de minden egy kicsit szebb"

Thursday, July 30, 2015

Két ajánló

Váratlan helyen találtam észbontóan szép természetfotókat a minap. (Köszi Anita!)
Az amerikai belügyminisztérium nem egy hagyományos belügyminisztérium, mivel a számunkra megszokott belügyi kérdéseket a Dept. of Homeland Security, illetve a Dept. of Justice hatáskörébe tartoznak. A Dept. of Interior legismertebb feladata a nemzeti parkok és egyéb állami földtulajdonok kezelése, vagy ahogyan ők írják:

The U.S. Department of the Interior protects America’s natural resources and heritage, honors our cultures and tribal communities, and supplies the energy to power our future.

A Facebook oldalukon nagy figyelmet szentelnek a nemzeti parkok népszerűsítésére, és naponta szebbnél szebb fotókat közölnek a csodálatos amerikai tájakról. Akinek van Facebookja, okvetlen kövesse őket! Link itt. 
A Doi FB-oldala


Cerezo fotóit eddig csak a Facebookon követtem, ma viszont rábukkantam a blogjára is, ami enyhén szólva szebb vizuális élményt nyújt a Facebooknál... Cerezo remek fotói, remekül prezentálva, 1 comment:

  1. Épp az imént jöttem cerezo blogjából :) Követem már egy ideje, érdemes.
    Kösz a linket. Vannak országok, amelyek büszkék a nemzeti parkjaikra, és vannak, amelyek szétbarmolják őket. Sajnos.

    ReplyDelete

Az elszaporodó spambot kommentek miatt muszáj előszűrnöm a hozzászólásokat. Igyekszem mindenkit hamar beengedni!