Komment

" Olyanok a fotóid, mintha egy párhuzamos világban élnél, ami majdnem ugyanolyan, mint a mienk, de minden egy kicsit szebb"

Monday, October 5, 2015

Itt az ősz...

... itt az ősz, szőlőhegyen jár a csősz.
Ha valaki ismeri ezt a mesét, ne tartsa magában. Egy ilyen kemény lapú kihajtogathatós könyvecske volt és nagyon szerettem! Sajnos sem a címére, sem az íróra nem emlékszem.
Voltunk múlt hétvégén a Drottningholm kastélynál. Ez a királyi pár rezidenciája és a kastély egy része nyitva van a nyilvánosság előtt. Legjobb barátnőm látogatott meg, ennek tiszteletére antik gőzössel tettük meg az utat a városból. Kb egy órát pöfög a kis hajó, nagyon szép, kellemes út, ajánlom. A kastélyba nem mentünk be, csak a kastélyparkban sétáltunk és megnéztük a kínai palotát, ami nem imponált: egy picike, kínai stílusban épült nyári lak. Szép volt, de semmi különös. A park viszont igazán csinos volt! Most hétvégén is tettünk egy rövidebb kirándulást, ott lőttük a kompozíciót az idei első vadgesztenyével. Úgy kellett lepiszkálni a fáról, még nem kezdtek el hullani :) szóval alakul szépen lassan az idei ellenfényessárgalevél-kollekció is!

2 comments:

  1. Gazdag Erzsi: Itt az ősz
    Itt meg is veheted :) http://bookline.hu/product/home.action?_v=Gazdag_Erzsi_Itt_az_osz_&id=98058&type=22

    ReplyDelete
  2. A kastélybeli képek a nyarat, a többiek az őszt idézik - valahol középen vagyunk mi is most éppen.

    ReplyDelete

Az elszaporodó spambot kommentek miatt muszáj előszűrnöm a hozzászólásokat. Igyekszem mindenkit hamar beengedni!